A termékek

A nasic® sokoldalúsága

Minden orrhoz a megfelelő orrspray jár.

Klasszikus termékünk: nasic® orrspray

Gyorsan és hatékonyan csökkenti az orrdugulást

5% dexpantenol-tartalom

Ápolja az igénybe vett nyálkahártyát

Elősegíti a sebgyógyulást

A xilometazolin és a dexpantenol jól bevált kombinációja hatékony segítség nátha esetén, mert a nasic® nemcsak gyorsan javítja az orrlégzést, hanem védi a nyálkahártyát is. Szabaduljon meg Ön is a náthától a nasic® segítségével.

Mit tehetünk?

A szülők tudják, hogy a megfázás nem rossz dolog, mert hozzájárul a gyermek immunrendszerének erősítéséhez. De amikor a kicsik ott ülnek náthás és vörös orral, minden anya szeretne valamit, ami gyorsan segít.

 

Egy enyhe nátha esetén már a mesterséges hatóanyag nélküli sósvizes spray is segíthet. Azonban az igazán eldugult gyerekorrokhoz a nasic® 2 éves kortól alkalmazható: a klasszikus, jól bevált nasic®-receptúra alkalmazkodik a kis orrok igényeihez. Az egyszerű, spray-ként való alkalmazás is előnyt jelenthet. Így a kicsiknek nemcsak az elalvás könnyebb, de akár végig is aludhatják az egész éjszakát.

nasic® kisgyermekeknek
nasic® kisgyermekeknek
Nagy segítség a kis orroknak.

A gyermekek immunrendszerének sok feladata van, különösen az élet első néhány évében. MIvel különféle kórokozók képesek megfázást vagy orrfolyást kiváltani. Gyakran egyik megfázás jön a másik után, és a kisgyermekek átlagosan évente akár tizenkétszer is megbetegedhetnek.

Magától értetődik, hogy a gyermekek érzékeny orrnyálkahártyája különösen kíméletes ápolást igényel. Ezért a kisgyermekek számára kifejlesztett nasic® orrspray a a jól bevált xilometazolin és dexpantenol hatóanyagkombinációt ja gyermekek igényeihez igazított formában tartalmazza.

nasic® orrspray kisgyermekeknek

Gyorsan csökkenti az orrdugulást, emellett ápolja és elősegíti az irritált orrnyálkahártya gyógyulását.

A xilometazolint a gyermekek számára megfelelő, csökkentett dózisban tartalmazza.

A dexpantenol egy vitaminszármazék, amely nyálkahártyavédő tulajdonsága mellett hatékonyan segíti elő a sérült orrnyálkahártya regenerálódását.

Kötelező szövegek

nasic® 1 mg/ml + 50 mg/ml oldatos orrspray felnőtteknek és gyermekeknek:
A nasic® heveny orrnyálkahártya-gyulladásban az orrnyálkahártya duzzanatának enyhítésére, az orrdugulás csökkentésére, a bőr- és nyálkahártya-elváltozások gyógyulásának elősegítésére, az ún. vazomotoros (az erek összehúzódásával összefüggő) orrnyálkahártya-gyulladás tüneteinek enyhítésére, valamint orrműtétet követően a nehezített orrlégzés kezelésére alkalmazható. Felnőttek és 6 év feletti gyermekek számára adható.
nasic® 0,5 mg/ml + 50 mg/ml oldatos orrspray kisgyermekeknek:
A nasic® kisgyermekeknek heveny orrnyálkahártya-gyulladásban az orrnyálkahártya duzzanatának enyhítésére, az orrdugulás csökkentésére, a bőr- és nyálkahártya-elváltozások gyógyulásának elősegítésére, az ún. vazomotoros (az erek összehúzódásával összefüggő) orrnyálkahártya-gyulladás tüneteinek enyhítésére, valamint orrműtétet követően a nehezített orrlégzés kezelésére alkalmazható. A nasic® 0,5 mg/ml + 50 mg/ml oldatos orrspray kisgyermekeknek, 2 és 6 év közötti gyermekek számára adható.
nasic® pur 1 mg/ml + 50 mg/ml oldatos orrspray felnőtteknek és gyermekeknek: 
A nasic® pur heveny orrnyálkahártya-gyulladásban az orrnyálkahártya duzzanatának enyhítésére, az orrdugulás csökkentésére, a bőr- és nyálkahártya-elváltozások gyógyulásának elősegítésére, az úgynevezett vazomotoros (az erek összehúzódásával összefüggő) orrnyálkahártya-gyulladás tüneteinek enyhítésére, valamint orrműtétet követően a nehezített orrlégzés kezelésére alkalmazható. A nasic® pur felnőttek és 6 év feletti gyermekek számára adható.
nasic® pur 0,5 mg/ml + 50 mg/ml oldatos orrspray kisgyermekeknek: 
A nasic® pur kisgyermekeknek heveny orrnyálkahártya-gyulladásban az orrnyálkahártya duzzanatának enyhítésére, az orrdugulás csökkentésére, a bőr- és nyálkahártya-elváltozások gyógyulásának elősegítésére, az úgynevezett vazomotoros (az erek összehúzódásával összefüggő) orrnyálkahártya-gyulladás tüneteinek enyhítésére, valamint orrműtétet követően a nehezített orrlégzés kezelésére alkalmazható. A nasic® pur 0,5 mg/ml + 50 mg/ml oldatos orrspray 2 és 6 év közötti gyermekek számára adható