Bedugult az orra? Segít a nasic®.
Ha bedugul az orra

Alig köszönt be a náthaszezonnak kinevezett ősz , máris sokan szenvednek bedugult orruk miatt. Ilyenkor világszerte milliók bíznak a nasic®-ban, melynek két oka van: a xilometazolin és a dexpantenol. A Klosterfrau már az 1990-es években - Németországban elsőként - felfedezte ezt a speciális hatóanyag-kombinációt. A xylometazolin gondoskodik az orrnyálkahártya-duzzanat csökkentéséről, míg a dexpantenol hidratál, és segíti az orrfújástól és kiszáradástól károsodott, sérült nyálkahártya gyógyulását. Így hatékonyan szabadulhat meg a náthától!

Így működik a nasic®
Nátha esetén könnyebb vele a levegővétel.

Diák, anya vagy manager: mi tudjuk, mire van szüksége egy elkínzott, eldugult orrnak. Amilyen gyorsan csak lehet, az orrváladékot el kell távolítani, hogy ismét szabad legyen a légzés. Erre vannak a duzzanatot leapasztó orrspray-k. Ezek azonban nem oldják meg a sérült, száraz, érzékeny orrnyálkahártya problémáját. A nasic® orrspray-ben található xilometazolin nemcsak gyorsan megszünteti a duzzanatot, de dexpantenol provitamin tartalmával a károsodott nyálkahártya gyógyulását is segíti. Így a nasic® gyorsan javítja az orrlégzést, továbbá segíti a sérült nyálkahártya gyógyulását - és ön újra fellélegezhet.

A nasic® orrspray-k az optimális használat érdekében integrált szórófejjel rendelkeznek. Műszaki okok miatt a pumpa nem tudja maradéktalanul felszívni az oldatot az üvegből. Ez a maradék az üveg túlteljesítését jelenti, így garantáltan legalább 10 ml oldat felhasználható.

Ápoljuk a hagyományainkat, nátha esetén is.
A nasic® az egész családnak kínál orrspray-ket, 2 éves kortól.

Sok családban a nasic® úgy hozzátartozik a náthaszezonhoz, mint borsó a héjához. Németországban már vannak olyan családok, ahol már a 2. generáció használ nasic®-ot. Miért? Mert gyors és hatékony segítséget nyújt. Ennyire egyszerű. Nátha esetén már kész tervünk van: először nasic® orrspray, aztán egy finom tea, majd a kedvenc könyvünkkel irány a kanapé. Ezzel hamar el is felejtjük a betegséget.

Világszerte milliók bíznak az nasic®-ban. A nasic egy olyan hatóanyag-kombinációt kínál, melyből a jól bevált xilometazolin a nyálkahártya-duzzanat csökkentéséért felel, a dexpantenol pedig elősegíti annak regenerálódását. A nasic® termékpalettája Magyarországon klasszikus és tartósítószermentes változatokat kínál a 2-6 év közötti, valamint a 6 éven felüli (ideértve a felnőtteket is) korosztálynak.

Kötelező szövegek

nasic® 1 mg/ml + 50 mg/ml oldatos orrspray felnőtteknek és gyermekeknek:
A nasic® heveny orrnyálkahártya-gyulladásban az orrnyálkahártya duzzanatának enyhítésére, az orrdugulás csökkentésére, a bőr- és nyálkahártya-elváltozások gyógyulásának elősegítésére, az ún. vazomotoros (az erek összehúzódásával összefüggő) orrnyálkahártya-gyulladás tüneteinek enyhítésére, valamint orrműtétet követően a nehezített orrlégzés kezelésére alkalmazható. Felnőttek és 6 év feletti gyermekek számára adható.
nasic® 0,5 mg/ml + 50 mg/ml oldatos orrspray kisgyermekeknek:
A nasic® kisgyermekeknek heveny orrnyálkahártya-gyulladásban az orrnyálkahártya duzzanatának enyhítésére, az orrdugulás csökkentésére, a bőr- és nyálkahártya-elváltozások gyógyulásának elősegítésére, az ún. vazomotoros (az erek összehúzódásával összefüggő) orrnyálkahártya-gyulladás tüneteinek enyhítésére, valamint orrműtétet követően a nehezített orrlégzés kezelésére alkalmazható. A nasic® 0,5 mg/ml + 50 mg/ml oldatos orrspray kisgyermekeknek, 2 és 6 év közötti gyermekek számára adható.
nasic® pur 1 mg/ml + 50 mg/ml oldatos orrspray felnőtteknek és gyermekeknek: 
A nasic® pur heveny orrnyálkahártya-gyulladásban az orrnyálkahártya duzzanatának enyhítésére, az orrdugulás csökkentésére, a bőr- és nyálkahártya-elváltozások gyógyulásának elősegítésére, az úgynevezett vazomotoros (az erek összehúzódásával összefüggő) orrnyálkahártya-gyulladás tüneteinek enyhítésére, valamint orrműtétet követően a nehezített orrlégzés kezelésére alkalmazható. A nasic® pur felnőttek és 6 év feletti gyermekek számára adható.
nasic® pur 0,5 mg/ml + 50 mg/ml oldatos orrspray kisgyermekeknek: 
A nasic® pur kisgyermekeknek heveny orrnyálkahártya-gyulladásban az orrnyálkahártya duzzanatának enyhítésére, az orrdugulás csökkentésére, a bőr- és nyálkahártya-elváltozások gyógyulásának elősegítésére, az úgynevezett vazomotoros (az erek összehúzódásával összefüggő) orrnyálkahártya-gyulladás tüneteinek enyhítésére, valamint orrműtétet követően a nehezített orrlégzés kezelésére alkalmazható. A nasic® pur 0,5 mg/ml + 50 mg/ml oldatos orrspray 2 és 6 év közötti gyermekek számára adható